0
Nakupovalna košarica je prazna
Jezik:

IZVEDENSKO MNENJE - PREKRŠKI


IZVEDENSTVO S PODROČJA FORENZIČNO - KRIMINALISTIČNO TEHNIČNIH PREISKAV, PREISKAVE FOTOGRAFIJ TER POSNETKOV MERIILNIKOV HITROSTI

 

V Agenciji za forenziko, fotografijo in kineziologijo vamn lahko izdelamo strokovno mnenje o primerjavi voznika udeleženega v cestnem prometu v času storitve prekrška in primerjalne fotografije (kršitelja).

 

Primerjava je možna s t.i. izločitvijo fotografij iz  merilnih naprav za ugotavljanje hitrosti (MultaRadar C  in ostalih) s pomočjo strokovnega znanja, uporabe biometričnega modula, analize oseb, pregleda predmetov, antropometrijskega merjenja in posebnih preiskovalnih metod dela v skladu normativi, ki veljajo v znanosti in predmetni stroki.

 

Pri tem smo vedno zavezani pravilom, ki veljajo v znanosti in v stroki. Zavedamo se, da ima izvedensko mnenje dokazni pomen, torej bistveno vpliva na izid v sodnem in postopku. Zato se svojega dela lotevamo z vso odgovornostjo. Pri svojem delu upoštevamo najnovejša dognanja stroke, tehnične predpise in druge zakone in norme, ki urejajo naše specifično področje dela.

 

prekoračitev hitrosti primerjava voznika